Zoals eerder vermeld mogen wij 2 (!) nieuwe collega’s verwelkomen bij KOVnet. Maak middels onderstaand berichtje alvast kennis en dan spreken jullie ze telefonisch/per mail vast snel via onze helpdesk.

Even voorstellen:

– Melvita
Mijn naam is Melvita Augustinus, 42 jaar oud, getrouwd en moeder van twee tieners. De kinderopvang branche is niet onbekend voor mij. Naast ervaring met kind- en personeelsplanning bij een kinderopvang organisatie, heb ik de afgelopen jaren gewerkt als support medewerker kinderopvang software. Per september mag ik me aansluiten bij het KOVnet team. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en ik hoop hier dan ook mooi avontuur te beleven.

– Louise
Ik ben Louise van Beelen en woon samen met mijn man en 2 dochters in Sassenheim. Vanaf 21 augustus kom ik werken in het team van KOVnet. Hiervoor heb ik 15 jaar in de kinderopvang als pedagogisch medewerker op de groep gestaan en heb ik zowel op de BSO als op de peuter- en babygroep gewerkt. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie goed van dienst te kunnen zijn!