KOVnet
facturatie voor kinderopvang

Op zoek naar een software pakket waarin uw facturatie een fluitje van een cent is? Dan bent u bij KOVnet aan het juiste adres. Onze online software is specifiek gemaakt voor zowel kleine als grotere bedrijven in de kinderopvang. Een totaaloplossing voor uw administratie zoals facturatie, kindplanning, roosters en debiteurenbeheer. 

Facturatie

Facturen aanmaken binnen een paar seconden, verzenden naar de ouders en vervolgens gemakkelijk een SEPA bestand aanmaken om te versturen via uw bank. Daarnaast koppelen we met diverse boekhoudpakketten, om uw administratie volledig te maken. 

Diverse funtionaliteiten

De medewerkers van KOVnet richten uw account in met de door u aangeleverde bedrijfsgegevens. Om dagdelen in uw account aan te kunnen maken, hebben wij uw openingstijden, uurprijs en het aantal weken dat u per jaar open bent nodig. Daarna kunt u de ouder- en kindgegevens zelf invullen, of u kunt dit in overleg door KOVnet laten doen. Een andere oplossing is om via een link op uw website de ouder zijn/haar gegevens rechtstreeks in uw account te laten invoeren.

Alle mogelijkheden van KOVnet worden in een gratis en vrijblijvende demo op locatie bij u uitgelegd. Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden en functionaliteiten.

Wat zeggen onze klanten

Het laatste nieuws van KOVnet

Fijne zomervakantie!

Fijne zomervakantie!

Vanaf deze week is het alweer zomervakantie voor de regio zuid Nederland! Via deze weg wenst het team van KOVnet iedereen een fijne, zonnige zomervakantie toe. Wij ontwikkelen lekker verder en staan...

Kom jij ons bezoeken?

Kom jij ons bezoeken?

Vorige week hebben de eerste klanten de codes ontvangen voor de gratis toegangskaartjes voor KindVak '24. Heb je een aanvraag gedaan, maar nog geen code(s) ontvangen? Niet getreurd.. deze volgen...

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim