KOVnet
Ophaallijst BSO 

Op zoek naar een software pakket met complete kind- en vervoersplanning voor uw BSO? Dan bent u bij KOVnet aan het juiste adres.

Als buitenschoolse opvang is het organiseren van vervoer vaak een flinke uitdaging; er zijn veel wijzigingen zoals afmeldingen van kinderen, ziekmeldingen van personeel of last minute aanmeldingen voor vandaag die verwerkt dienen te worden. KOVnet biedt dé oplossing met behulp van onze nieuwe vervoersplanning in de Groepsapp:

  • Intensief getest voor/door klanten in de praktijk
  • Haalt informatie één op één uit de dagplanning
  • Genereert ophaallijsten op diverse manieren
  • Wijzigingen zijn direct zichtbaar voor de chauffeur/medewerker
  • Geschikt voor diverse vervoersmiddelen
  • Middels de snelste route van A naar B
  • Het toevoegen van een tussenstop/locatie is tevens geen probleem!

Kortom; een must voor iedere BSO! Bekijk hiernaast het animatiefilmpje of vraag snel een demo aan voor meer informatie. (Overstappen is eenvoudig want er zijn verschillende migratie mogelijkheden) 


Benieuwd naar klantervaringen over de Vervoersapp? Bekijk hier het interview met Sportify Kids.

Diverse apps

Ook biedt onze kindplanning software -KOVnet- een speciale Ouderlogin aan, zowel via de computer als via onze eigen Ouderapp.

Uw medewerkers op de groep werken gemakkelijk hun administratie bij, zoals het dagritme, aan- en afwezigheid van de kinderen en communicatie met de ouder(s), via onze Groepsapp.

 

Vervoersplanning

Daarnaast bieden we voor uw buitenschoolse opvang dé oplossing met betrekking tot het organiseren van vervoer. Met behulp van onze Groepsapp genereert u gemakkelijk en snel uw ophaallijsten. Wijzigingen zijn direct zichtbaar en is geschikt voor diverse vervoersmiddelen. Ook het toevoegen van een tussenstop, zoals sportclub, is geen probleem.

Wat zeggen onze klanten

Het laatste nieuws van KOVnet

KindVak ’24 – we zijn er weer bij!

KindVak ’24 – we zijn er weer bij!

KindVak is hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. KindVak komt terug op 19, 20 en 21 september 2024 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en KOVnet is...

Chef Cookie

Chef Cookie

Vandaag weer een heerlijke versnapering ontvangen van Dinny van Wiskids Kinderopvang, bedankt! Onze goede voornemens starten vanaf morgen 😉.

Bedankt!

Bedankt!

Wij hebben de leukste klanten! Namens Sandra/Leonie van Tita Kinderopvang een lieve kaart met chocolade en van Esther/Mieke van de Toverboom de héérlijke Brabantse worstenbroodjes! We gaan het...

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim