KOVnet
Personeelsrooster kinderopvang

Naast een goede kindplanning, is ook het personeelsrooster een belangrijk onderdeel binnen uw kinderopvang. Op zoek naar een software pakket in combinatie met personeelsrooster? Dan bent u bij KOVnet aan het juiste adres. Onze online software is specifiek gemaakt voor zowel kleine als grotere bedrijven in de kinderopvang. Een totaaloplossing voor uw administratie zoals facturatie, kindplanning, roosters en debiteurenbeheer.

Diverse apps

Ook biedt onze kindplanning software -KOVnet- een speciale Ouderlogin aan, zowel via de computer als via onze eigen Ouderapp.

Uw medewerkers op de groep werken gemakkelijk hun administratie bij, zoals het dagritme, aan- en afwezigheid van de kinderen en communicatie met de ouder(s), via onze Groepsapp.

 

Vervoersplanning

Daarnaast bieden we voor uw buitenschoolse opvang dé oplossing met betrekking tot het organiseren van vervoer. Met behulp van onze Groepsapp genereert u gemakkelijk en snel uw ophaallijsten. Wijzigingen zijn direct zichtbaar en is geschikt voor diverse vervoersmiddelen. Ook het toevoegen van een tussenstop, zoals sportclub, is geen probleem.

Wat zeggen onze klanten

Het laatste nieuws van KOVnet

Vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben je op zoek naar een afwisselende baan in een gezellig team? En wil je achter de schermen werken aan/met de beste service voor onze klanten? Bekijk dan...

Baby on the way!

Baby on the way!

Babynieuws bij KOVnet! Onze programmeur Katja is in verwachting van haar eerste kindje... "Omdat goede programmeurs moeilijk te vinden zijn, kweken we er zelf maar 1.." > Mini developer on the way!...

Paasweekend

Paasweekend

I.v.m. de Pasen is ons kantoor a.s. vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag) en maandag 1 april (Tweede Paasdag) gesloten. We wensen iedereen alvast fijne, hopelijk zonnige, Paasdagen.

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim