KOVnet
Vervoersplanning BSO

 Is het regelen van het vervoer op jullie BSO ook altijd een uitdaging? Last minute afmeldingen van kinderen, zieke medewerkers, tussenstop bij de sportvereniging? Allerlei aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.
Met de vervoersplanning van KOVnet is dit geen probleem!
1 op 1 met de dagplanning en wijzigingen zijn direct zichtbaar in de Groepsapp voor de chauffeurs. Bekijk hier meer informatie! 

Diverse apps

Naast de vervoersplanning via de Groepsapp, biedt onze software ook een speciale Ouderlogin aan. Zowel via de computer als via onze eigen Ouderapp, worden jullie ouders op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen de locatie. Facturen, nieuwsbrieven maar ook het leuke schriftje wordt hierin gedeelt. 

Tevens kunnen je medewerkers op de groep gemakkelijk hun administratie bijwerken, zoals het dagritme, aan- en afwezigheid van de kinderen en communicatie met de ouder(s), via onze Groepsapp. Inclusief de gemakkelijke ophaallijsten via de vervoersplanning voor de BSO.

 

Wat zeggen onze klanten

Het laatste nieuws van KOVnet

KindVak ’24 – we zijn er weer bij!

KindVak ’24 – we zijn er weer bij!

KindVak is hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. KindVak komt terug op 19, 20 en 21 september 2024 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en KOVnet is...

Chef Cookie

Chef Cookie

Vandaag weer een heerlijke versnapering ontvangen van Dinny van Wiskids Kinderopvang, bedankt! Onze goede voornemens starten vanaf morgen 😉.

Bedankt!

Bedankt!

Wij hebben de leukste klanten! Namens Sandra/Leonie van Tita Kinderopvang een lieve kaart met chocolade en van Esther/Mieke van de Toverboom de héérlijke Brabantse worstenbroodjes! We gaan het...

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim