Samenwerkingen en koppelingen

 

KOVnet biedt een totaalpakket aan diensten en mogelijkheden aan en toch kunnen we dat niet helemaal alleen. Met onderstaande partners hebben wij een gedegen samenwerking opgebouwd. Deze partners leveren de perfecte aanvulling op onze toch al complete dienstverlening.

Inmiddels hebben we ook de koppeling met diverse kindvolgsystemen gerealiseerd en daarnaast hebben wij al koppelingen gemaakt met diverse boekhoudpakketten.

KOVnet & Tactiplan – de perfecte koppeling

 

Regel uw gehele personeelsplanning makkelijk en snel met het roosterprogramma Tactiplan. Door de unieke koppeling tussen KOVnet en Tactiplan heeft u een razendsnel overzicht of er medewerkers extra ingepland moeten worden of juist eerder naar huis toe kunnen. Zo wordt het BKR heen en weer geschoten en ziet u in milliseconden de stand van zaken. In KOVnet meldt u de kinderen af wanneer ze opgehaald worden en in Tactiplan ziet u direct of er een medewerker naar huis kan.

Verder maakt u eenvoudig de planning online. Medewerkers hebben via pc, tablet of smartphone toegang tot het nieuwste rooster. Wanneer u het rooster aanpast, kunt u de desbetreffende medewerkers ook per e-mail op de hoogte stellen.

In het rooster ziet u wie er ziek zijn, verlof hebben of niet beschikbaar zijn en het roosterprogramma geeft u direct suggesties voor geschikte vervangers. Daarnaast laat het programma zien hoeveel uur uw personeel is ingedeeld en waar tekorten ontstaan.

Konax – administratieservice voor de kinderopvang

 

KOVnet werkt al vele jaren samen met Axis Accountants voor de eigen boekhoud- en loonadministratie.

Speciaal voor onze klanten in de kinderopvang heeft Axis een laagdrempelig boekhoud- en loonadministratie pakket ontwikkeld met vaste tarieven. Deze totaaloplossing heet Konax.

Meer informatie kunt u vinden op hun website

Kindvolgsystemen

Vanaf heden heeft KOVnet ook een automatische API koppeling met een tweetal kindvolgsystemen; KIJK! en KindIN. De koppeling zorgt ervoor dat de kind gegevens uit KOVnet direct zichtbaar zijn de kindvolgsystemen; gemakkelijk en snel. 

 

KIJK! is een veel gebruikt, digitaal instrument waarmee je de ontwikkeling van jonge kinderen volgt. KIJK! is een werkwijze die leraren en pedagogisch medewerkers ondersteunt bij het observeren, registreren en stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen tussen 0 en 7 jaar.

KindIN is ontwikkeld voor de pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn binnen de opvang en IKC’s. Het geeft de medewerker dagelijks inzicht in actuele vaardigheden op zowel kind- als groepsnivea en is ontwikkeld op basis van perspectieven en inzichten vanuit de praktijk op de opvang. 

Gekoppelde boekhoudpakketten

Peutermonitor

Wat zeggen onze klanten

Verrassing!

Verrassing!

Vanmiddag werden we wederom verrast door een tevreden klant. KDV Pippi liet deze heerlijke slagroomtaart bezorgen en bedankte ons voor de extra hulp de afgelopen periode. Uiteraard doen we dit graag, maar deze verrassing ontvangen we ook graag.. 🙂

Webinar – Ouderapp

Webinar – Ouderapp

Wegens het succes van de eerste webinar over de Groepsapp, staat er nu wederom een nieuwe webinar gepland..Middels deze online bijeenkomsten kunnen onze klanten hun kennis van KOVnet bijspijkeren en vragen stellen over diverse onderwerpen. Donderdag 20 oktober staat...

Koffie mét taart

Koffie mét taart

Vanmorgen werden we verrast door de postbode met een heerlijke slagroomtaart. Evy en Lizet van het Vrolijke Koetje, enorm bedankt! Op naar nog vele jaren samenwerking.

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim

Laat een bericht achter