Samenwerkingen en koppelingen

 

KOVnet biedt een totaalpakket aan diensten en mogelijkheden aan en toch kunnen we dat niet helemaal alleen. Met onderstaande partners hebben wij een gedegen samenwerking opgebouwd. Deze partners leveren de perfecte aanvulling op onze toch al complete dienstverlening.

Inmiddels hebben we ook de koppeling met diverse kindvolgsystemen gerealiseerd en daarnaast hebben wij al koppelingen gemaakt met diverse boekhoudpakketten.

KOVnet & Tactiplan – de perfecte koppeling

 

Regel uw gehele personeelsplanning makkelijk en snel met het roosterprogramma Tactiplan. Door de unieke koppeling tussen KOVnet en Tactiplan heeft u een razendsnel overzicht of er medewerkers extra ingepland moeten worden of juist eerder naar huis toe kunnen. Zo wordt het BKR heen en weer geschoten en ziet u in milliseconden de stand van zaken. In KOVnet meldt u de kinderen af wanneer ze opgehaald worden en in Tactiplan ziet u direct of er een medewerker naar huis kan.

Verder maakt u eenvoudig de planning online. Medewerkers hebben via pc, tablet of smartphone toegang tot het nieuwste rooster. Wanneer u het rooster aanpast, kunt u de desbetreffende medewerkers ook per e-mail op de hoogte stellen.

In het rooster ziet u wie er ziek zijn, verlof hebben of niet beschikbaar zijn en het roosterprogramma geeft u direct suggesties voor geschikte vervangers. Daarnaast laat het programma zien hoeveel uur uw personeel is ingedeeld en waar tekorten ontstaan.

KOVnet & Blik Reclame, websites voor Kinderopvang en scholen!

 

Blik Reclame is een vooraanstaand partnerbedrijf van KOVnet en levert uitmuntende websites voor kinderopvangorganisaties. Met specifieke expertise begrijpt Blik Reclame de unieke behoeften van de sector en creëert ze op maat gemaakte digitale weboplossingen. De websites zijn gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten. Bovendien ontvangen de klanten van KOVnet een aantrekkelijke korting op een nieuwe website.

Blik Reclame streeft naar een naadloze gebruikerservaring, waarbij de belangrijkste informatie gemakkelijk toegankelijk is voor ouders en verzorgers. Met een focus op passende uitstraling (design) en functionaliteit, positioneert Blik Reclame kinderopvangorganisaties als betrouwbare en aantrekkelijke keuzes voor ouders.

De mensen van Blik Reclame werken met een klein en laagdrempelig team. Bovendien word je niet zomaar een partner van KOVnet. Kwaliteit en service staat daarom hoog in het vaandel.

 

Blik Reclame levert:

  • Websites voor kinderopvang en scholen (wordpress)
  • Hulp bij het instellen van mailaccounts
  • Technisch onderhoud van de website
  • Telefonische helpdesk en hulp bij vullen van de website
  • Hostingdiensten voor kinderopvangorganisaties en scholen

Konax – administratieservice voor de kinderopvang

 

KOVnet werkt al vele jaren samen met Axis Accountants voor de eigen boekhoud- en loonadministratie.

Speciaal voor onze klanten in de kinderopvang heeft Axis een laagdrempelig boekhoud- en loonadministratie pakket ontwikkeld met vaste tarieven. Deze totaaloplossing heet Konax.

Meer informatie kunt u vinden op hun website

Kindvolgsystemen

Vanaf heden heeft KOVnet ook een automatische API koppeling met een drietal kindvolgsystemen; KIJK!, KindIN en Looqin. De koppeling zorgt ervoor dat de kind gegevens uit KOVnet direct zichtbaar zijn in de kindvolgsystemen; gemakkelijk en snel. 

 

KIJK! is een veel gebruikt, digitaal instrument waarmee je de ontwikkeling van jonge kinderen volgt. KIJK! is een werkwijze die leraren en pedagogisch medewerkers ondersteunt bij het observeren, registreren en stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen tussen 0 en 7 jaar.

KindIN is ontwikkeld voor de pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn binnen de opvang en IKC’s. Het geeft de medewerker dagelijks inzicht in actuele vaardigheden op zowel kind- als groepsnivea en is ontwikkeld op basis van perspectieven en inzichten vanuit de praktijk op de opvang. 

Looqin is een procesgericht kindvolgsysteem voor kinderopvang en onderwijs om de ontwikkeling van kinderen van 1 tot 13 jaar te volgen. Looqin helpt pedagogisch medewerkers en leraren om de totale ontwikkeling van kinderen eenvoudig in beeld te brengen en passende interventies te kiezen om te werken aan de pedagogische kwaliteit.  

Gekoppelde boekhoudpakketten

Peutermonitor

Wat zeggen onze klanten

Behind the scenes

Behind the scenes

Een kijkje achter de schermen, in samenwerking met Jort Filmt en de pedagogische toppers van Kinderopvang de Boomgaard.. Afgelopen donderdag was het een ware filmset bij ons op kantoor en waren we op locatie bezoek. Waarvoor? Dat horen/zien jullie snel!

Over de grens

Over de grens

Wisten jullie dat KOVnet ook over de grens gebruikt wordt? En niet een beetje 'over de grens', maar zelfs in het Caribisch gebied! Vandaag hadden we hoog bezoek.. helemaal overgekomen uit Bonaire, onze klanten van Dopey, Debbie en Gianni. Leuk jullie te mogen...

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim

Laat een bericht achter