Het einde van het jaar 2021, een mooi moment om terug te blikken. We hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten, want KOVnet groeit. In januari is het team uitgebreid met de komst van Danielle. De marketing, productontwikkeling en uiteraard de klantenservice worden extra opgepakt. Helaas nemen we wel afscheid van ons vaste gezicht Annemieke, die haar studie voor verloskundige gaat afronden. Via deze weg wensen we haar veel succes en bedanken we haar enorm voor haar inzet de afgelopen jaren binnen het team van KOVnet. Hierdoor is er wederom een vacature ontstaan en hebben we deze snel kunnen vervullen met de komst van onze nieuwe collega Mirjam. Zij start in februari en zal zich binnenkort aan jullie voorstellen.

Door de komst van de nieuwe collega’s en de uitbreiding van het bedrijf, zijn we letterlijk uit ons pand gegroeid. Sinds het einde van het jaar zijn we dan ook verhuist naar een groter pand. Een pand gelegen aan de A44 en vlak naast station Sassenheim. Dus goed bereikbaar en extra ruimte voor het geven van cursussen voor onze klanten.

Het nieuwe pand!

Het afgelopen jaar hebben we ook de koppeling met kindvolgsysteem KIJK! gerealiseerd. KIJK! haalt met deze koppeling de kindgegevens uit KOVnet en dit maakt de administratie voor medewerkers nog makkelijker en sneller.

De Corona credits hebben we (helaas) ook dit jaar weer kunnen inzetten. Een gemakkelijke tool waarmee je per kind/per maand kunt zien wat er terugbetaald moet worden, met of zonder noodopvang. Tijdens de periode van noodopvang konden we snel schakelen; de kinderen uitplannen en ouders konden zelf hun kindje aanmelden via de OuderApp wanneer de noodopvang nodig was.

Ook onze software hebben we het afgelopen jaar door ontwikkeld. Met de komst van de Vervoersplanning is onze Groepsapp een must voor iedere BSO. Vanuit de dagplanning worden de kinderen opgehaald en kun je ze indelen in de vervoersmiddelen/personeelsleden die beschikbaar zijn. Bekijk
hier het animatie filmpje.

Voor grotere klanten met meerdere locaties is het nu mogelijk om in één keer een nieuwsbrief te maken en die voor meerdere locaties in één keer naar alle (geselecteerde) ouders te versturen.

De Groepsapp heeft naast de vervoersplanning ook meerdere updates en verbeteringen ondergaan. Zo is het mogelijk om groepen samen te voegen, kunnen er door de medewerkers op de groep kinderen worden afgemeld voor de dag en zijn de mentorberichten verbeterd. Voor het nieuwe jaar gaan we aan de slag met de uitgebreide verslaglegging van de dagritmes voor de kinderen.

De marketing heeft binnen KOVnet ook een boost gekregen. Hebben jullie ons gespot in de Kinderopvangtotaal mailing? Hier komen diverse nieuwtjes en ontwikkelingen voorbij. Daarnaast worden onze Socials (
Facebook, Twitter en Instagram) en de website actiever bij gehouden. Blijf ons dus volgen en je bent als eerste op de hoogte.

Klanttevredenheid hebben wij, zoals jullie weten, hoog in het vaandel staan. Onze klantenservice en persoonlijke benadering scoren dan ook 5-sterren reviews op Google. En daar zijn we trots op! Heb je nog geen review achter gelaten? Bekijk 
KOVnet in Google, daar zie je links bovenaan een foto met daaronder onze bedrijfsnaam. Onder die bedrijfsnaam staat het aantal reviews in een linkje en kun je een review achterlaten.