Op de laatste (werk)dag van 2022 blikken we nog even kort terug op het afgelopen jaar..

We zijn 2022 fris en fruitig begonnen in het nieuwe kantoor in Sassenheim. Het team werd uitgebreid met de komst van nieuwe collega Mirjam en ook de zoon van Ruud (Sjoerd) helpt achter de schermen meer en meer mee aan het verder ontwikkelen van KOVnet.

Door de groei die KOVnet meemaakt, kon Rijkswaterstaat vanaf 1 april ook niet meer om ons heen. Afrit 4, werd vanaf dat moment ONZE afrit naar kantoor. (Uiteraard met een knipoog)

1 april

KOVnet helpt u verder uit de brand! Niet alleen met onze software, maar ook de benodigde BHV/EHBO diploma’s zijn door het gehele team behaalt dit jaar. Daarnaast zijn we dit jaar verder uitgebreid met diverse kindvolgsystemen zoals de koppeling met KindIn en Kijk!.

Halverwege 2022 is de Vervoersplanning nog sneller gemaakt en ontwikkelen we het systeem verder met uitbreidingen en specifieke wensen van klanten.

Er komen klanten op kantoor, die een cursus combineren met een gezellig teamuitje in de Bollenstreek. Leuk en leerzaam! Maar daarbij hebben we ook 2 webinars verzorgd; middels deze online bijeenkomsten kunnen onze klanten hun kennis van KOVnet bijspijkeren en vragen stellen over diverse onderwerpen.

Na de zomer stond KOVnet in het teken van KindVak. KindVak is hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. En ook deze editie waren wij erbij. We kijken terug op een geslaagde beurs waar we veel huidige klanten ‘live’ hebben mogen ontmoeten; leuk om elkaar in het echt te spreken en ervaringen te delen. Maar daarnaast hebben we ook veel nieuwe klanten mogen verwelkomen bij KOVnet; op naar een mooie samenwerking. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze terugblik in een sfeerimpressie.

In december hebben we nog een grote slag geslagen. Door eerste en tweede kerstdag keihard door te werken is het in korte tijd gelukt om databases uit te breiden en veel onderhoud te plegen. Hierdoor zal het nieuwe jaar starten met een snellere, betere en klaar voor de toekomst KOVnet! We zullen januari 2023 beginnen met fantastische dagschema’s, meerdere API’s naar boekhoudpakketten en “realtime” toekomstberekeningen omtrent de jaarplanning.

Naast de software ontwikkelingen hebben we op marketing gebied ook niet stil gezeten. De Socials werden wekelijks bijgehouden (volg ons en mis dit dus niet!) en we waren online te vinden in de nieuwsbrieven van Kinderopvangtotaal. Daarnaast hebben we het jaar afgesloten met een artikel in het BBMPChildcare magazine; een editie over ICT in de Kinderopvang. Een mooi stuk over onze Vervoersplanning in samenwerking met o.a. Sportify Kids.

In december hebben we ook nog een nieuwe medewerker aangenomen. Deze topper zal in maart 2023 starten.
Benieuwd wie dit is? Hou onze socials in de gaten!

Kortom, 2022 was een mooi groeiend jaar voor KOVnet. We kijken uit naar het nieuwe jaar met nog meer nieuwe klanten, onze huidige klanten weer uiterst tevreden houden en veel nieuwe ontwikkelingen in het systeem. Mede dankzij jullie als trouwe klanten, bedankt!