KOVnet
software kinderopvang

Ontdek de ultieme oplossing voor kinderopvangbeheer met onze online software! Ontworpen voor kleine, grote en zeer grote bedrijven in de kinderopvang, biedt onze software een moeiteloze administratie en managementervaring. Vereenvoudig uw werk met een totaaloplossing voor facturatie, planning, roosters en debiteurenbeheer.

Maar dat is nog niet alles! Verbeter de ouderbetrokkenheid met onze speciale ouderlogin via computer en Ouderapp. Geef medewerkers op de groep(en) de tools die ze nodig hebben met onze handige app. Organiseer vervoer met gemak dankzij onze innovatieve Vervoersapp.

Wat onze software echt onderscheidt, is de naadloze integratie met diverse andere programma’s, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw bestaande dienstverlening. Optimaliseer uw kinderopvang met gebruiksvriendelijke technologie die aansluit op uw unieke behoeften. Meer dan 700 bedrijven werken al succesvol en tevreden met onze software. Ontdek zelf hoe KOVnet uw kinderopvang kan optimaliseren!

Waar KOVnet voor staat

Bij KOVnet geloven we dat software echt een hulpmiddel met toegevoegde waarde moet zijn. Het hoort een heldere en betaalbare prijs te hebben, met uitstekende service inbegrepen.

Net zoals wij het zouden willen, is KOVnet duidelijk en gemakkelijk in gebruik. En mocht u vragen hebben, staat onze servicedesk kosteloos voor u klaar.

Nieuwe ontwikkelingen

KOVnet is al meer dan 17 jaar actief bezig met het onderhouden en continue door ontwikkelen van software voor de kinderopvangbranche. Binnen de branche houden we maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in de kinderopvang nauwlettend in de gaten. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten in de kinderopvangbranche, bij diverse GGD’s en binnen de Belastingdienst, hebben wij zeer waardevolle expertise opgebouwd.

Deze expertise komt goed van pas bij het verder ontwikkelen van onze software. Zo hebben we de afgelopen periode de onderstaande updates en ontwikkelingen doorgevoerd:

  • Uitbreiden van diverse functionaliteiten in onze Groepsapp.
  • Het versnellen van onze vervoersplanning in de Groepsapp: een waardevol planningsinstrument voor BSO’s die kinderen haalt/brengt van en naar opvanglocaties.
  • De realisatie van de koppeling met kindvolgsystemen KIJK!, Kindin en Looqin; systemen waarmee de ontwikkeling van het jong kind gevolgd kan worden.
  • Een uitgebreid dagritme schema om diverse eet/drink en activiteiten momenten vast te leggen in de Groepsapp.
  • Vernieuwde planningstools.

Meer informatie kunt u vinden bij alle functionaliteiten.

Wat zeggen onze klanten

Het laatste nieuws van KOVnet

Kom jij ons bezoeken?

Kom jij ons bezoeken?

Vorige week hebben de eerste klanten de codes ontvangen voor de gratis toegangskaartjes voor KindVak '24. Heb je een aanvraag gedaan, maar nog geen code(s) ontvangen? Niet getreurd.. deze volgen...

GROOTSER dan óóit!

GROOTSER dan óóit!

Van 19, 20 en 21 september is KOVnet weer te vinden op KindVak 2024; hét overkoepelende vakevent voor alle professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. Onze stand is GROOTSER dan óóit, wat ons...

Pinksteren

Pinksteren

I.v.m. de Pinksteren is maandag 20 mei ons kantoor gesloten en zijn we dus telefonisch niet bereikbaar. Dinsdag staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Een fijn Pinksterweekend toegewenst namens...

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94
2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Wasbeekerlaan 24
2171 AE Sassenheim