Onze visie

De afkorting KOVnet staat voor KinderOpvangNet en omvat precies datgene  wat wij doen: planning- en facturatie software via internet beschikbaar maken ten behoeve van organisaties in de kinderopvang branche.

KOVnet staat dicht bij zijn klanten en blijft altijd in gesprek om aan de wensen en behoeften van de markt te kunnen voldoen. Daarom wordt onze online software continu geoptimaliseerd. Dankzij internet zijn optimalisaties in het programma direct zichtbaar, updates zijn niet nodig.

Naast uitgekiende functies in onze software en onze eigen app, zijn er koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s, een boekhoudadministrateur en het werkrooster programma van Tactiplan gemaakt.

Ons team

De eigenaren Ruud en Rien zorgen samen met het Service & Expertise team én een zeer vakkundig programmeursteam dat de continuïteit en optimale ondersteuning van de KOVnet software gewaarborgd blijft. Daarnaast werken we samen met een webdesigner. Zo kunnen we u een compleet dienstenpakket aanbieden.

Met de grootste zorgvuldigheid wordt continu gewerkt aan optimale veiligheid en beheer van de programmatuur en uw gegevens conform de AVG.

Door gebruik van de modernste programmeertalen wordt de software up-to-date en snelwerkend gehouden. Bestaande functionaliteiten worden waar kan en nodig verder geoptimaliseerd en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en toegevoegd. Veiligheid staat hierbij voorop.

Hoe het werkt

Onze software en app zijn zo gemaakt dat iedereen hiermee overweg kan. U logt in met uw e-mailadres en eigen wachtwoord en u komt daarmee in uw account.

De schermen voor computer en tablet of telefoon zijn logisch opgebouwd, zodat u eenvoudig met de juiste onderdelen kunt werken. Het aantal handelingen om een actie uit te voeren is zo klein mogelijk gehouden. Op deze manier werkt het programma eenvoudig, tijdbesparend en dus kostenbesparend.

Opleidingsdagen zijn in principe niet nodig, maar worden indien gewenst tegen een reëele vergoeding per bedrijf op maat verzorgd.

Gratis helpdesk

De software van KOVnet is logisch opgebouwd en gebruiksvriendelijk. Toch kunnen er weleens vragen zijn. Dan zijn wij er direct voor u, met alle service en expertise die u nodig hebt, zodat u snel weer verder kunt.

Wij zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.  ’s Avonds en in het weekend kunt u urgente vragen via de mail stellen, die handelen wij eveneens direct af.

Onze helpdesk is bereikbaar via info@kovnet.nl en 0252–752269. Onze helpdesk is gratis, ook voor updates en licenties rekenen wij geen extra kosten.

Wist u al dat wij een tevredenheidsonderzoek hebben gedaan onder onze klanten en dat al 120 van de 600 bedrijven het onderzoek hebben ingevuld. Hierin komt naar voren dat :

  • 100% KOVnet zou aanbevelen aan anderen
  • 93% procent een 9 of hoger geeft aan onze klanten service
  • en de software een 8.5 krijgt voor zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wij zijn erg blij met de resultaten maar zullen altijd werken aan verbeteringen.

Wat zeggen onze klanten

Verhuisbericht

Verhuisbericht

Vandaag zijn we telefonisch niet bereikbaar vanwege onze verhuizing. Dringende email zal z.s.m. beantwoord worden. Vanaf maandag staan wij weer voor jullie klaar vanuit ons nieuwe kantoor ! (Later hierover meer nieuws!)

KindVak ’22 is verplaatst.

KindVak ’22 is verplaatst.

Dé vakbeurs voor kinderopvang en onderwijs professionals gaat naar 29 september – 1 oktober 2022. Bron: https://kindvak.nl/bezoekers/registratie-kindvak-2022/Onze ambitie is en blijft een succesvolle beurs neer te zetten, voor jou als bezoeker, voor onze standhouders...

Slagroomtaart

Slagroomtaart

Vanmorgen hebben we namens Sport Kinderopvang Sjoepkar deze héérlijke slagroomtaart ontvangen. Klanttevredenheid hebben we hoog in het vaandel staan, we gaan hier lekker van genieten.. BEDANKT!

Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Postadres:

Kervelhof 94 2215 BE Voorhout

Bezoekadres:

Torenlaan 1c 2215 RW Voorhout

Laat een bericht achter