Contact gegevens

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Kervelhof 94 2215 BE Voorhout

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30u – 17.00u. Via e-mail is ons kantoor altijd bereikbaar. In geval van dringende vragen ondernemen wij direct actie, ook buiten kantoortijden.

Op alle erkende feestdagen, de vrijdag na Hemelvaartsdag en op Oudejaarsdag is ons kantoor gesloten. Op 24 december zijn we vanaf 12 uur gesloten.

Laat een bericht achter

7 + 4 =

Wat zeggen onze klanten

Taart van Kivido

Taart van Kivido

Dat KOVnet zoveel complimenten en lekkers krijgt, is een teken dat we goed bezig zijn. We hebben zojuist een hele mooie en lekkere marsepeintraart van Kidivo ontvangen. Wat een perfect einde van de werkweek en een heerlijk begin van het weekend. Dank jullie wel,...

KOVnet heeft een nieuwe webdesigner

KOVnet heeft een nieuwe webdesigner

Wij hebben geschoven met taken binnen onze organisatie en daarbij heeft onze webdesigner Jolanda in overleg besloten om zich te gaan richten op de nieuwsvoorziening en social media van KOVnet software kinderopvang. Dit betekent dat Jolanda per direct de webdesign...

Downloads

U kunt hier gratis de benodigde browsers downloaden waarmee u het beste kunt werken met KOVnet. Ook onze app kunt u hier downloaden.